GTChannel találta meg a videót az archívumban, amiről szinte már meg is feledkeztek. Walker a japán Mine’s Motor Sports garázsába látogatott el, ahol egy bivalyerős Nissan GT-R-t próbálhatott ki. Az említett műhely japán sportautók átépítésével foglalkozik, főleg Nissanok kerülnek ki kezeik alól. A felvételt 2012-ben rögzítették. A színész arról is beszél vezetés közben, hogy volt egy komoly motoros balesete 2011-ben, és mennyire okos a mellette ülő férfi felesége, amiért nem engedi férjének, hogy motort vegyen, mert az veszélyes.

Paul Walker halálának ügyében egyébként a napokban hozott döntést a bíróság, amely szerint a Porsche nem tehető felelőssé a baleset miatt.  A baleset után először a Porsche Carrera GT tulajdonosának, Roger W. Rodasnak a neje perelte be az autógyárat, később pedig a Halálos iramban sztárjának családja is perbe fogta a stuttgarti gyártót.

Azonban hiába gondolta az özvegy úgy, hogy nem volt megfelelő az autó biztonsági felszereltsége, a bíróság szerint nincs arra vonatkozó bizonyíték, hogy az autó futóműve az ütközés előtt mondta volna fel a szolgálatot, és a vád sem tudta ezt bizonyítani.