Emlékeztek a Jon Olsson-féle RS6-os Audira? A 31 éves profi freestyle síelő kedvenc autóját nemrég lopták el egy hollandiai forgatásról fegyveres tolvajok. Ami jó hír, hogy hamar meglett, ami pedig rossz, hogy szénné égve találtak rá.

A balfék rablók kulcsot nem loptak hozzá, bepattantak a járó motorral várakozó autóba és elhajtottak. Csak akkor vették észre, hogy valami nem oké, mikor leállították és már nem tudták beindítani. Ekkor úgy döntötték, hogy a minden bizonyítékot eltüntetnek és felgyújtották az egész autót.
Az RS6-ost nemcsak kívülről szabták a sportoló ízlésére, hanem a motortérben pihenő V8-as erőforrást is 1000 lóerőre pumpálták fel. Az átalakítás a Stretman Motorsport kezei közül került ki: két egyedi TTE9XX turbófeltöltővel motiválták a gyári erőforrást, amely alaphangon 950, versenybenzinnel pedig 1000 lóerő felett teljesít.
Képeket szerencsére még nem közöltek a tetemről, tuti, sokan elsírnák magukat. Napjaink egyik legszebb tuningverdája hagyott itt minket…
Olsson azonban nem csügged, már azon agyal, hogy milyen legyen a következő autója. Volt már neki pár gyöngyszem, ha kíváncsi vagy, csak kattints ide.