Az okostelefonoknak hála, szinte már nincs olyan élethelyzet, hogy ne lennénk folyamatosan elérhetőek, akár online is. Ami egyrészt kényelmes, olcsóbb mintha telefonálni kellene, másrészt viszont borzasztó veszélyes is lehet. 
Számos felmérés és közvélemény-kutatás kimutatta, hogy bizony sokan nem tudják megállni a telefon nyomkodását még akkor sem, ha a volán mögött ülnek. Íme a legújabb sokkoló videó, amely megpróbálja észhez téríteni az embereket.
Hány elrettentő videó kell még, és hány valódi halálos áldozat, hogy az emberiség felfogja: NE NYOMKODJUK VEZETÉS KÖZBEN A TELEFONT!


Azt tudtad, hogy míg elolvasunk vagy elküldünk egy rövid üzenetet, az nagyjából 5 másodpercbe kerül, és eközben nem nézünk az útra? Lakott területen – a megengedett sebességgel haladva – ez durván akkora távolság, mintha egy focipályán hajtanánk át hosszában, és közben becsuknánk a szemünket.
Mi is arra kérünk titeket, hogy vezetés közben hanyagoljátok a telefonálást, a szöveges üzeneteket meg pláne, persze a videóban látott lövöldözést és őrült ámokfutást se próbáljátok ki.