Használt Lada, 1,7 millió forintért? Valóban, de ez nem akármilyen 1200S! Minden elismerésem az építőké, végre egy olyan autó a „A nap hirdetése”-rovatban, ami előtt mélyen meghajolunk. Megboldogult Bujtor István csak ennyit mondana, ha látná: Tűz, Csucsu!

Lada rendőrautó eladó, amit még Ötvös Csöpi is megkönnyezne 1
Lada rendőrautó eladó, amit még Ötvös Csöpi is megkönnyezne 9
Innen a hirdetés szövege:
Eladó Lada 1200S rendőrségi replika. A jármű futásteljesítménye garantáltan valós. A rendőri jelleget 2014-ben kapta meg, minden egyes kiegészítő működik, a jármű az utolsó részletekig pontosan megegyezik az egykori szolgálati gépkocsikkal. 
Lada rendőrautó eladó, amit még Ötvös Csöpi is megkönnyezne 10
Az autón 2 darab Villtesz villogó található, illetve 2 darab Elektris hangtölcsér. A szirénavezérlő Presston 7512. Az URH rádió BRG FM10-164S (közismertebb nevén Titán) szintén bekötve, teljesen üzemképes. A rádióhoz rövid pálcás BRG antenna található a kocsi tetején. A jármű oldalán a felirat kimaszkolással készült, mint annak idején, így lett ráfújva a kék csík. 
Lada rendőrautó eladó, amit még Ötvös Csöpi is megkönnyezne 11
A gépkocsi nem lett újrafényezve, pusztán polírozva, illetve a jobb első ajtón, az első tulajdonos által okozott kisebb horpadás javítása után lett az az elem fényezve. A karosszéria garantáltan rozsdamentes, tavaly kapott ismét teljes üregvédelmet és alvázvédelmet. Folyadékok lecserélve. A gépkocsi fűtött garázsban áll, nagyon megkímélt állapotú. 

Az autó árát és további képeket ITT találsz

A közúti közlekedésben a feliratok mágnesfóliával, illetve a villogók szövethuzattal történő letakarásával vehet részt. Adom hozzá az RA-83-14 feliratú, az egykori rendszámtábla mintájára, az eredeti gyártó által készített hobbirendszámot is, amelyet egyszerűen, két-két szárnyas anyával lehet felhelyezni. Megtekinteni Szolnokon lehet előre egyeztetett időpontban. Tekintettel a gépjármű jellegére, csak komoly érdeklődők jelentkezését várom, a mennyit engedek a feléből megkeresésekre nem válaszolok.