“Csúnya” dolgot követett el Arnold Schwarzenegger, amikor egy ingyenbringával tekert Melbourne-ben – az F1-es Ausztrál Nagydíj után két nappal -, a Terminátor ugyanis nem viselt sisakot (ami Ausztráliában kötelező), és ezt kiszúrta egy rendőr.
Leégette magát Schwarzenegger 1
A volt kormányzóval kimondottan korrekt volt a járőr, akár 146 dollárra is büntethette volna, de inkább útbaigazította a 67 éves sztárt, hogy merre találja a legközelebbi kerékpárszaküzletet, ahol 5 dollárét már vehet sisakot.
Melbourne elnéző rendőre azt is elárulta egy ausztrál lapnak, hogy a szituáció meglehetősen kínossá vált, mikor Schwarzenegger rendőr édesapját is felhozta magyarázkodás közben. Ráadásul teljesen feleslegesen égette magát ezzel, hiszen büntetés helyett segítőkész volt vele az egyenruhás.
A rendőr azt is hozzátette, hogy alapjában véve a külföldiekkel sokkal elnézőbbek ilyen szempontból, hiszen nem lehet mindenki tisztában a helyi szabályokkal. Az osztrák származású színész-politikus-sikerember valószínűleg egy életre megtanulta, hogy Ausztráliában kötelező a sisak, és nem csak motoron.
Szeretnéd tudni milyen autók fordultak már meg a filmsztár kezei között? Kattints a képre!

Leégette magát Schwarzenegger 2