Az új-zélandi Aucklandben zuhant a tengerbe egy 63 éves hölgy a minap, aki csupán a Waitemata kikötő egyik parkolójából szeretett volna kiállni, de valamit nagyon elnézett.
Süllyedő BMW-ből mentettek nőt a rendőrök 1
Süllyedő BMW-ből mentettek nőt a rendőrök 2

Süllyedő BMW-ből mentettek nőt a rendőrök

Süllyedő BMW-ből mentettek nőt a rendőrök

Süllyedő BMW-ből mentettek nőt a rendőrök 11
Süllyedő BMW-ből mentettek nőt a rendőrök 12
Süllyedő BMW-ből mentettek nőt a rendőrök 13
Süllyedő BMW-ből mentettek nőt a rendőrök 14
Süllyedő BMW-ből mentettek nőt a rendőrök 15
Süllyedő BMW-ből mentettek nőt a rendőrök 16
Süllyedő BMW-ből mentettek nőt a rendőrök 17
Süllyedő BMW-ből mentettek nőt a rendőrök 18
Fotó megosztása:
Süllyedő BMW-ből mentettek nőt a rendőrök 19
Piszok nagy mázlija volt, hogy többen is látták, ahogy a BMW M3 a vízbe csapódik, és azonnal hívták a rendőröket. A kiérkező Paul Wattsnak és kollégájának, Simon Russellnek durván 40 másodpercük maradt, hogy kitalálják, hogyan szabadítsák ki az idős asszonyt az autó fogságából, és végül a legkézenfekvőbb módszert alkalmazták: egy szikladarabbal zúzták be a hátsó szélvédőt.
Süllyedő BMW-ből mentettek nőt a rendőrök 20
A nyugdíjas nőt sikerült kiszedni az autóból, megúszta néhány karcolással, de sokkos állapotban volt még jó ideig, ami érthető ilyen helyzetben. 
Süllyedő BMW-ből mentettek nőt a rendőrök 21
Erwin Kampos látta meg elsőként a vízbe esett autót, mert épp a helyszínen horgászott, és azonnal odarohant, ő ugrott be elsőként a tengerbe a nő után. Minden tőle telhetőt megpróbált, amíg a rendőrök kiérkeztek: próbálta megemelni az autó süllyedő végét, az ablakot is megpróbálta betörni, de nem sikerült neki.
Süllyedő BMW-ből mentettek nőt a rendőrök 22
“Nem ritka az ilyen eset, de ez most tényleg nagyon kemény volt” – nyilatkozta az egyik hős rendőr, Paul Watts a helyi újságoknak.
Süllyedő BMW-ből mentettek nőt a rendőrök 23
“Kampos úr riasztott minket, miután megpróbálta betörni az oldalsó szélvédőt, de nem sikerült neki, a kocsi viszont nagyon gyorsan süllyedt. Nem sok időnk volt gondolkozni, a kocsi orrát már teljesen ellepte a víz, a szerencsétlen nő a hátsó szélvédőnek tapadva sikoltozott. Azonnal beugrottunk a vízbe, a társam a gumibotjával próbálta betörni az üveget, de ez nem segített, így kerestem egy sziklát, azt vágtam neki, így tudtunk hozzáférni az idős hölgyhöz, az utolsó pillanatokban” – tette hozzá Watts.
Süllyedő BMW-ből mentettek nőt a rendőrök 24
Az E46-os M3-at később sikerült kihúzni a tengerből
Süllyedő BMW-ből mentettek nőt a rendőrök 25

Süllyedő BMW-ből mentettek nőt a rendőrök 26
Süllyedő BMW-ből mentettek nőt a rendőrök 27