Egészen addig nem tartozott kedvenc autóim közé a BMW, míg néhány teszt alkalmával nem volt szerencsém hosszabb távon is élvezni a bajor gyártó kínálta életérzést. Határozottan igaznak bizonyult a mondás, hogy csak addig vagy közömbös egy autó iránt, míg nem vezetted. Azóta teljesen megértem azokat a fanatikus rajongókat, akik jobban szeretik autójukat, mint néhány embertársukat. 
A Facebookon két igazán nagy közösség áll a márka kedvelőinek rendelkezésére, amelyek azon kívül, hogy folyamatos tanácsokkal, segítséggel látják el azokat a BMW-tulajdonosokat, akinek épp szüksége van rá, szinte nem telik el úgy nap, hogy ne kerülne fel az oldalra egy-két vicces mém, ami aztán futótűzként terjed a neten.
Ezekből készült az alábbi válogatás is, ami akár háromszor vagy négyszer ilyen hosszú is lehetne, de megpróbáltam szelektálni.

A Honda pedig gyakran céltáblája az interneten terjedő viccesnek szánt, kötekedő képeknek. Legyen az a Volkswagen dízeleket istenítők oldala, vagy BMW rajongói klub, a közös ellenfél egyértelműen megnevezhető: a Honda! Erről is készült egy válogatás, kattints a képre.

Megállíthatatlan a BMW-s mémgyár 1