A 007-es ügynököt legközelebb 2015 végén veti be újra a brit titkosszolgálat, de addig is elszórtak néhány morzsát a filmmel kapcsolatban. Ilyen például, hogy James Bond, a filmtörténelemben első alkalommal, az olasz kultautó volánja mögött fogja felszántani a Vatikán szűk utcáit.
Hivatalos infó ugyan még nincs, de valószínűleg az Aston Martin sem fog hiányozni a filmből, a FIAT 500-ast pedig az új rész legizgalmasabb jelenetében vetik be a készítők, amiért állítólag nem kevés pénzt kellett kicsengetnie az olasz gyártónak.
A szűk helyszín persze erősen meghúzta a határát, a Vatikán szűk utcáiban nagyobb autó nem igazán férne el, ezért kellett miniautót keresnie a rendezőnek. Ezeket a jeleneteket 2015 márciusában rögzítik.
Egészen pontosan 2015. október 23-án kerül az angliai mozikba a 24. James Bond-film. Daniel Craig negyedik alkalommal játssza majd el a 007-es ügynököt, a filmet a Skyfall-t is jegyző Sam Mendes rendezi. Mendes korábban úgy nyilatkozott, hogy “a fizikai rosszullét kerülgeti”, ha arra gondol, hogy neki kéne rendezni a következő Bond-filmet is, és a színházi elkötelezettségei miatt amúgy sem érne rá. Azonban Michael G. Wilson és Barbara Broccoli producerek hajlandóak voltak Mendes időbeosztásához igazítani az új film forgatását.