Özönvízszerű esőzés pusztított a napokban az Egyesült Államok délnyugati részén, a videón pedig az látható, ahogy a Las Vegastól durván 50 kilométerre lévő útszakasz nem bírt a természettel, berogyott az áradás hatására.
 
Egy idős házaspár autóját pedig elsodorta a víz, és egyenesen a szakadék széle felé sodorta őket. A segítség nem ért oda időben…
Látható ahogy a rendőrök és az út menti munkások próbálnak tenni valamit, de itt már csak a csoda segíthetett volna, ami meg is érkezett. Az autóban ülő idős pár – Loren és Margie Miller -, karcolás nélkül úszta meg a vizes kalandot. Miután leérkeztek az instant vízesés aljára, felmásztak az autó tetejére, és az építőmunkások kötelet eresztettek le nekik, amibe kapaszkodva kievickéltek a szárazföldre. 
Ha nem is ilyen komoly, de jelentős árhullám kialakulását valószínűsítik a szakemberek az Észak-Dunántúl több folyóján. Az előrejelzések szerint a jövő hét elejéig minden nap jelentős mennyiségű csapadékra kell számítani az itteni folyók vízgyűjtő területein, ezért a Dunán, Nagybajcs térségében első fokú készültségi szint feletti vízállás lehet a hétvégén, a jövő hét elején pedig a másodfok határát is megközelítheti a Rába vízállása a Győr-Moson-Sopron és vas megye határán fekvő Ragyogónál.
A Répcén és a Marcalon is jelentős árhullám kialakulására lehet számítani, a Lajta vízgyűjtőjére előrejelzett csapadék hatására Mosonmagyaróvárnál a hét legvégére az első fokú készültséget meghaladó vízállás alakulhat ki, de kedvezőtlen esetben akár magasabb fokú készültségi szint is életbe léphet a jövő hét legelején.
A történetnek ugyan jó vége lett, de ha valami sokkal vidámabbra vágysz kattints az alábbi képre!