Végre felkerült a netre az új Mad Max film előzetese, amit legalább annyira vártunk már, mint “sufnitunner” a Kínából rendelt kipufogóvéget, és nem kellett csalódnunk. Ha hinni lehet ennek a pár perces képkocka-áradatnak, pusztítóbb lesz a poszt-apokaliptikus mozi, mint valaha. 
A sorozatra jellemzően az új rész sem a velős párbeszédekre alapoz, inkább az akció és az átépített járgányok viszik a prímet.
A 2014-es ComicCon utolsó napján mutatták be a Mad Max folytatásának előzetesét, ami már a 80-as években szóba került, azonban a rendező, George Miller 2003-ban jelentette be, hogy a film valóban el fog készülni, csak az a kérdés, hogy mikor. Épp az előkészületek folytak, mikor kitört a második öbölháború, ezért egy időre leállították a munkát. 2009-ben kezdődött el újra a forgatási helyszínek keresése.
Az utolsó epizód óta eltelt majndem 30 év, Mel Gibson pedig már nem a régi fényében tündököl, így a főhős szerepét a Sötét Lovagból ismert Tom Hardyra osztották, aki ott a gonosz Bane-t alakította. 
A jövő év legjobban várt filmje! 1
A Mad Max: Fury Road 2015. május.15-én kerül a mozikba, és külön piros pont a készítőknek, hogy a jelenetek nagy részét eredetiben vették fel, minimális számítógépes utómunka felhasználásával.