Fogj egy nagyobbacska platós teherautót – nálunk mondjuk egy IFA-t, Észak-Amerikában megteszi egy dupla hátsó kerekes dízel Dodge Ram. Alakítsd át úgy, hogy vastagon okádja a rákkeltő káros anyagokat (IFA esetében ez a lépés átugorható). 

Ezután a platójára emeljél fel egy quadot, és annak hátsó kerekét kipörgetve fokozd a füst mennyiségét – a gumifüst nem annyira karcinogén, mint az elégtelenül elégetett gázolaj korma, viszont legalább jó zajos. 
Mindezt koronázd meg rögtönzött katapulttal: a kipufogókat helyettesítő, masszív kéményekbe belepotyogtatott, üres sörösdobozokat parittyaként repíti a levegőbe a gáznyomás – nincs is mást tenni, mint hátradőlni a platóra rögzített kanapén, nagyokat büfögni, és közben trágárságokat kiabálni bele a világba. 
Ez így eléggé komplett, de volna még ötletünk: mondjuk mindezt lehetne egy faiskolában, esetleg mosodában, vagy még jobb: egy kórház koraszülött-osztályán csinálni, hogy a lehető legnagyobb legyen az időtöltés káros hatása.
Már csak annyi jut az eszünkbe a film láttán: az átkosban, amikor a propaganda minden lehetséges fronton igyekezett lejáratni az USA-t, mit nem adtak volna egy ilyen videóért, amivel disszidensek tucatjait tarthatták volna itthon…