Ötletem sincs, hogyan fogalmazódott meg Dan Granett, egykori NASA-mérnök agyában a 21 méter magas, Volkswagen Bogarakkal zsonglőrködő robot terve, de most pénzt gyűjt, hogy megvalósíthassa a projektet. 
Közösségi finanszírozással szeretné megépítene az autókat dobáló megarobotot, amihez nem kevés pénzre lesz szüksége, hiszen 800 kilós járműveket a magasba repíteni, majd elkapni nem egyszerű feladat. A tervek szerint a monstrumot bárki irányíthatja majd, a távirányítóként funkcionáló kesztyűk segítségével. 
Ki szeretne autókkal zsonglőrködő robotot? 1
A mérnök elképzelése, hogy közösségi rendezvényeken, stadionokban lehetne “haknizni” a BugJugger (Bogárzsonglőr) névre keresztelt, emberszabású gépezettel, aminek a megépítéséhez 2,3 millió dollárra lenne szüksége (520 millió forint). Granett arra számít, hogy néhány tehetős üzletember hamar elővarázsolja a megvalósításához szükséges összeget. 
Az elkészítéshez 8-12 hónapra lenne szüksége a hóbortos férfinak, és a támogatók a pénzükért cserébe megtanulhatnák használni a robotot. Attól sem zárkózik el Dan Granett, hogy az eredetileg dízelmotorral tervezett robotot elektromotor mozgassa, ha ezzel felhívhatná Elon Musk (a Tesla Motors tulajdonosa) figyelmét a projektre.
Ki szeretne autókkal zsonglőrködő robotot? 2
Granett elképzelése igazából nem teljesen öncélú, szívügye ugyanis a “Street Physics” nevű nonprofit cég, amellyel biohulladék-hajtású, hordozható turbinát tervezett, és reményei szerint az autókat dobáló robot elég hasznot termelne, hogy a fejlődő világ szegényebb területeire szánt találmány finanszírozására is elég legyen, amely önmagában kevesebb figyelmet vonzana.