Valaki emlékszik még, hogy három éve az amerikai rapper, Ice-T hogyan törte össze a Mercedes SL55 AMG-t? Ha nem, most itt a kép ,ami anno körbejárta a világhálót. Ennél több vizuális információ nem is szivárgott ki a részletekről, a képen ráadásul egy Audi R8 Spyder látható, ami állítólag a balesetet okozta.
Így tört össze a rapper autója 1
Most azonban napvilágra kerültek azok a felvételek, amiket a többi versenyző rögzített, és ezekből bizony tökéletesen kiderül, hogy az R8 sofőrje nem vette észre a jobbról érkező Mercedest, és megpróbált sávot váltani. Innen indult a lavina…
Az eset 2011 júliusában történt, a “Bullrun” elnevezésű versenyen, ami olyasmi mint a “Gumball 3000”, csak kisebb. A versenyzőknek a lehető legrövidebb idő alatt kell megtenniük a Las Vegas-Miami (USA) között lévő 4000 kilométeres távot, és ahogy a videón is látszik, ezért bármit képesek megtenni, nem óvatoskodnak a gázpedállal. Az Audi R8 vezetőjét még akkor letartóztatták, gondatlan vezetésért és veszélyeztetésért.
A baleset után néhány perccel
Ice-T (Tracy Marrow) zenei pályája az 1980-as években kezdődött,  1987-ben szerződött le a Sire Recordsal, és megjelentette első lemezét, a Rhyme Payst, ami az első hip-hop album volt, amire felkerült a “Szülői felügyelettel” felirat. A következő évben megalapította saját kiadóját, a Rhyme Syndicate Recordst, majd kiadta Power című albumát.
Így tört össze a rapper autója 2
2000 óta az “Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály” című sorozatban játszik, ahol Odafin Tutuola rendőrnyomozót alakítja. Tehát van mit a tejbe aprítani a rapper/színésznek, és ha minden igaz, a következő videóban az ő garázsát láthatjuk. 
Van itt minden: Ferrarik, Rolls-Royce, Aston Martin, Maserati, Lotus, Nissan GT-R és még ki tudja miket rejtenek a takarók…

Boldog születésnapot, Ford Mustang! Te is ünnepelj velünk! 

Így tört össze a rapper autója 3