Itthon nincs olyan nagy kultusza a Zöld Darázs (Green Hornet) című sorozatnak – mint például a Knight Rider-nek vagy a Dallasnak -, de a 2011-es mozifilm-átiratból ismerős lehet az alábbi autó, ami nemsokára kalapács kerül a híres RR Auctions által szervezett árverésen az Egyesült Államokban. 
A nagyjátékfilm film az azonos című rádió- és televíziósorozat alapján készült, utóbbiban Kato szerepét Bruce Lee alakította. Az autó egy 1965 Chrysler Imperial, amit a főhős csak “Black Beauty”-nak, azaz Fekete Szépségnek nevez. A szuperprodukció forgatásán összesen 29 átalakított autót használtak, melyek az 1964-es, ’65-ös és ’66-os Imperial típusú modellek alapján készültek. A közel 30 járműből összesen kettő maradt épségeben, a többi lemorzsolódott a kaszkadőrjelenetek során.
Eladó a felfegyverzett mozisztár 3
Eladó a felfegyverzett mozisztár 4
Az árverése szánt példányt az utolsó alkatrészig a vásznon látható formában őrizte meg tulajdonosa; géppuskával, lángszóróval, rakétavetőkkel együtt, 114 940 kilométerrel a számlálóban. Azt nem tették közzé, hogy mennyi lesz a kikiáltási ár, de egy tehetős rajongónak biztosan megér jó pár milliót. 
Így készült az autó
A Zöld Darázs szinkronizált előzetese