Íme a bizonyíték, hogy egy városi kisautót is kegyetlen szörnyeteggé lehet változtatni kellő hozzáértéssel. Az aprócska smart nyomtávszélesítést, és egy V8-as blokkot kapott. A készítők szerint ez az autó a világ leggyorsabb smartja.
A negyedmérföldes távot (402 m) 12,2 másodperc alatt zavarja le, de  készítői már azon dolgoznak, hogy ez a távolság 10 másodperc alatt meglegyen. A smart-álruhát szinte egy mozdulattal el lehet távolítani, és már láthatjuk is, hogy ennek a rotyogónak csupán külsőre van köze a nők egyik kedvenc “játékszeréhez”.
Kicsi a bors, de bivalyerős 1
Nem ez az egyetlen smart, aminek a tulajdonosa mert nagyot álmodni. A smart fortwo és egy Unimog házasságából született törpe-monstrumot Stefan Attart, a 46 éves görög terepralibajnok tervezte.
Kicsi a bors, de bivalyerős 2
A smart “forfun2”-t 5675 köbcentis, sorhatos dízelmotor hajtja, mely 84 lóerőt teljesít, nyomatéka 259 Nm 1600-as fordulatnál. A váltómű nyolcfokozatú, két hátrameneti és egy mászófokozattal.  A jármű teljes magassága 3,7 méter! Hasonlóan eszement járműveket itt találsz.

Kicsi a bors, de bivalyerős 3