London a hipergazdag közel-keletiek egyik kedvenc játszótere. Előszeretettel töltik szabadidejüket az angol fővárosban, és természetesen nem emeletes busszal közlekednek. Kiállnak kedvenc játékszereikkel a garázsból és végigkocsikáznak a városon, de előfordul, hogy nem ér haza épségben az autó. 
A fekete Lamborghini Aventador két áldozatot is szedett, amikor a sofőr elvesztette a kontrollt a jármű felett, de szerencsére személyi sérülés nem történt. Miután ütközött a Mazdával, a parkolóban álló E46-os hármas BMW kapott csókot az olasz szívtipróról. 
A videót készítő bringás szerint, a 700 lóerős Lamborghini egy Maseratival versenyzett a baleset előtt, de erről nincs hivatalos információ. A BMW tulajdonosa csak három órával a történtek után értesült az eseményéről a szélvédőjére ragasztott üzenet formájában, aztán felvette a kapcsolatot az olasz sportautó tulajdonosával, aki rendkívül sajnálta az esetet és nem győzött bocsánatot kérni. 
Két autót is legyalult a Lamborghini 3
Két autót is legyalult a Lamborghini 4
Az Aventador motorháza 6,5 literes V12-es szívet rejt, ami 700 lóerejének köszönhetően 2,9 másodperc alatt repíti 100 km/órára a szupersportautót, végsebessége pedig 350 kilométer/óra.
Megvan videó is, szívbemarkoló hangja van az ütközésnek.