A Transformers 4 után újabb filmes témát veszünk elő, mégpedig az “Amerika Kapitány” második részét, “A tél katonáját”. De ne ijedjetek meg, eszemben sincs az április 4-én mozikba kerülő filmet boncolgatni, csupán annak apropójából kerül terítékre, hogy a forgatáson egy olyan autót használtak, amit még hivatalosan nem is gyártottak. 
Igen, ez a legújabb Corvette, a C7 Stingray, amiben az elbűvölő Scarlett Johansson ül, aki a S.H.I.E.L.D. ügynökét alakítja, Natasha Romanoffot (Fekete Özvegy).
Fekete Özvegy az új Corvette-ben 3
Tavaly májusban került fel elsőként az internetre, amint éppen egy jelentet vesznek fel az autóval, holott a sorozatgyártást csak rá pár hónappal kezdték meg. Így szinte biztosak lehetünk benne, hogy partnerként a General Motors helyet kap a stáblista végén.

A minden idők leg-leg-legebb Corvette-jeként beharangozott autó megkapta azt a Stingray utónevet, amelyet eddig mindössze két modell: az 1959-es versenyautó, majd a feledhetetlen 1963-as, második Corvette széria viselt. Elődjéhez hasonlóan 6,2 literes blokk 450 lóerőt és 610 lóerőt küldd a hátsó tengelyre; a kettő között a sorozatgyártású autók világában újdonságnak számító, hétfokozatú kézi sebességváltó (vagy hatos automata) található.
Fekete Özvegy az új Corvette-ben 4
Minden idők legerősebb Corvette-je egyben a legfürgébb (0-100 km/óra 4 mp-en belül), sőt, a legtakarékosabb is (9 l/100 km). A jelentős teljesítmény megzabolázásában természetesen tucatnyi elektronikai segédrendszer támogatja a vezetőt, és hogy ezek összehangolása ne okozzon fejfájást, közös vezérlés alá rendelték a hajtáslánc és a futómű minden állítható elemét: az öt fokozatban szabályozható üzemmódváltó tárcsa a sebességváltó mögött, az elektromos rögzítőfék mellett kapott helyet.

De legyen elég ennyi a technikai részletekből, nézzétek meg inkább a film hivatalos előzetesét.Galériánkban pedig igazán szuper képeket találhattok a forgatásról. Kattintsatok a képre!

Fekete Özvegy az új Corvette-ben 5