Sajnos itthon egyre kevesebb olyan hely van, ahol hódolhatunk a klasszikus kocsmai játékoknak, például a flippernek. A játéktermek sem vonzzák már a fiatalokat, ahol egymás mellett porosodnak a gépek, csak arra várva, hogy végre valaki beléjük dobjon egy zsetont.
Nem úgy az Egyesült Államokban, ahol valódi kultusza van a flippernek, és a ritkább darabokért komoly összeget képesek kifizetni a gyűjtők. De ne gondoljuk, hogy csak használt gépekhez lehet hozzájutni, még mindig van néhány cég, akik új asztalokat gyártanak, ilyen például a chicagói székhelyű Stern Pinball is, akik nemrég mutatták be a Ford Mustang inspirálta vadonatúj játékszerüket. 
Érkezik a Mustang játéktermi változata 3
Igazából a Ford kérte meg a céget, hogy készítsenek olyan flippert, aminek témája felöleli a Mustang 50 évét. A gép alapára 4995 dollár (1,1 millió forint) lesz, de készül gyűjtői változat, ami extra játékmódokat, egyedi díszítőelemeket tartalmaz, és egy különleges dedikált modell is, amin az összes vadló megjelenik, amit 1965 és 2015 között gyártottak. Ezeknek az ára egyelőre még titok. 
Érkezik a Mustang játéktermi változata 4
A masina február 6-án debütál a Chicago Auto Shown, értékesítése pedig márciusban kezdődik. 
Szerettek flipperezni?
Igen! Régen a haverokkal minden délután nyomtuk
1% ()
Kedvenc játéktermi gépem, sok rekordot beállítottam
1% ()
Igen, itthon is van egy saját gépem
1% ()
Annyira, hogy a PC-n is van Pin Ball szimulátorom :)
1% ()
Nem igazán, soha nem voltam elég ügyes
1% ()
Nem szeretem, inkább biliárd, csocsó vagy darts
1% ()