Egy kétgyermekes brit apát kábítószeres befolyásoltság gyanújával állított meg egy brit rendőr. Az autós azonban nem adta meg magát, pörlekedni kezdett a járőrrel – annál is inkább, mivel erősen alkoholszagú volt a rendőr lehelete. 

Irfan Mehrban (nyitóképünkön jobbra) éppen gyermekeit vitte haza az iskolából, amikor a 44 éves Andrew Seston járőr (balra) leintette őt. A rendőr a felhúzott ablakon keresztül arra utasította az autóst, hogy szálljon ki, mert gyanúja szerint marihuána lehet a kocsiban. 
Találkoztál már szolgálatban lévő, ittas rendőrrel?
Nem, de mostantól készenlétben tartom a kamerámat
1% ()
Persze, mifelénk rendszeresen spiccesen dolgoznak
1% ()
Ügyvédem tanácsára nem nyilatkozom
1% ()
“Nem iszom és nem drogozom, így nem volt vesztenivalóm, ezért kiszálltam. Ekkor éreztem meg a rendőrből áradó piaszagot” – emlékszik vissza a ominózus esetre a használtautó-kereskedő Irfan. Felháborodásában veszekedni kezdett a rendőrrel, aki erősítést hívott – erre Irfan maga is hívta a rendőrséget. 
Amikor a második csapat rendőr megérkezett, az autós elkezdte telefonjával filmre venni az eseményeket. “Először engem kérdezgettek, de amikor váltottak egy szót a járőrrel, nekik is feltűnt, hogy valami nem stimmel.” A felháborodott autós vérszemet kapott, és elkezdte számon kérni a rendőrökön, hogy letartóztatják-e a kollégájukat, majd amikor azt betessékelték a rabomobilba, odament az ablakhoz, és elkezdte cukkolni a magába roskadt rendőrt: “Bocs, haver, kellett velem kikezdened, mi?” 
A tavaly áprilisi eseményről annak idején szűkszavúan nyilatkozott a sajtó, Irfan Mehrban azonban a napokban feltette az internetre a nyolc hónapja készített videót, és azt néhány nap alatt máris ötvenezren látták. Ennek apropóján kiderült: Andrew Seston annak idején beismerte, hogy a szolgálatot megelőző éjjel két üveg vörösbort ivott meg. Azonnal felmondott, de ezzel nem úszta meg a dolgot: 12 hónapra bevonták a jogosítványát, hiszen gépkocsival érkezett az igazoltatás helyszínére, tehát ittasan vezetett.