Amerikában a jövő hét a piszkosul gazadag gyűjtők ünnepe lesz, ugyanis a Barett-Jackson aukciós ház 500 olyan autót bocsát árverésre, amiket világhíres sztárok használtak (pl.: Paul Walker, Michael Jackson, Kobe Bryant) vagy filmekben és sorozatokban tűntek fel, limitált példányszámban gyártott különleges kiadások, esetleg ritka restaurált darabok. 
A lista nagyon hosszú, nehéz lenne mindent felsorolni, ezért csak az érdekesebbeket válogattuk ki, azonban ez sem volt egyszerű. A kikiáltási árakról még nem adtak információt, az aukciót január 12. és 19. között rendezik meg Scottsdale-ben, Arizona államban. 
2008 BUGATTI VEYRON - Simon Cowell, az amerikai The X Factor, és a brit Got Talent című tehetségkutatók kitalálójának autója is kalapács alá kerül.

2008 BUGATTI VEYRON – Simon Cowell, az amerikai The X Factor, és a brit Got Talent című tehetségkutatók kitalálójának autója is kalapács alá kerül.

1976 PONTIAC FIREBIRD TRANS AM - A Pontiac 50. születésnapjára készült, ez a fekete-arany "tűzmadár".

1976 PONTIAC FIREBIRD TRANS AM – A Pontiac 50. születésnapjára készült, ez a fekete-arany “tűzmadár”.

Mitsubishi Lancer Evolution VII - A Halálosabb iramban filmben láthattuk az autót, amit Paul Walker vezetett. Mindössze 1500 forgatási kilométer van az autóban.

Mitsubishi Lancer Evolution VII – A Halálosabb iramban filmben láthattuk az autót, amit Paul Walker vezetett. Mindössze 1500 forgatási kilométer van az autóban.

1986 FERRARI TESTAROSSA STRAMAN - Michael Jackson vezette ezt a fekete Ferrarit, amit a híres Pepsi reklámban láthattunk.

1986 FERRARI TESTAROSSA STRAMAN – Michael Jackson vezette ezt a fekete Ferrarit, amit a híres Pepsi reklámban láthattunk.

1963 CHEVROLET IMPALA - Kobe Bryant, a Los Angeles Lakers sztárjának egyedi 1963-as Chevrolet Impalája, amelyet a West Coast Customs műhelyében készítettek.

1963 CHEVROLET IMPALA – Kobe Bryant, a Los Angeles Lakers sztárjának egyedi 1963-as Chevrolet Impalája, amelyet a West Coast Customs műhelyében készítettek.

1972 OLDSMOBILE 442 CONVERTIBLE - A Maffiózók című sorozat Tony Sopranójának (James Gandolfini) kabriója.

1972 OLDSMOBILE 442 CONVERTIBLE – A Maffiózók című sorozat Tony Sopranójának (James Gandolfini) kabriója.

1949 HUDSON COMMODORE 8 - A Miss Daisy sofőrje Oscar-díjas filmből.

1949 HUDSON COMMODORE 8 – A Miss Daisy sofőrje Oscar-díjas filmből.

1927 FORD MODEL T PICKUP - A történelmi jármű restaurálása 2 éven keresztül zajlott, 2004 és 2006 között.

1927 FORD MODEL T PICKUP – A történelmi jármű restaurálása 2 éven keresztül zajlott, 2004 és 2006 között.

2006 MARINE TECHNOLOGY INC 39RP - A "Mojo" névre keresztelt motorcsónak a Miami Vice mozifilm változatában volt látható, amiben Colin Farrell and Jamie Foxx játszotta a főszerepet.

2006 MARINE TECHNOLOGY INC 39RP – A “Mojo” névre keresztelt motorcsónak a Miami Vice mozifilm változatában volt látható, amiben Colin Farrell and Jamie Foxx játszotta a főszerepet.

1966 CHEVROLET CHEVELLE SS CUSTOM COUPE - Anno a McDonalds Racing Team versenyfőnökének készült ez az autó, ami később Tim Allen (Télapu, Faterok motoron) amerikai színész tulajdonába került.

1966 CHEVROLET CHEVELLE SS CUSTOM COUPE – Anno a McDonalds Racing Team versenyfőnökének készült ez az autó, ami később Tim Allen (Télapu, Faterok motoron) amerikai színész tulajdonába került.

1985 CHEVROLET CAMARO CUSTOM COUPE - Amerika kapitány ruhájának színeiben pompázik ez a hazafias izomautó, a képregényhős tiszteletére.

1985 CHEVROLET CAMARO CUSTOM COUPE – Amerika kapitány ruhájának színeiben pompázik ez a hazafias izomautó, a képregényhős tiszteletére.

A teljes listát itt tudjátok megnézni, készüljetek fel az instant nyálelválasztásra!