Rendőrautót lopott, majd öngyilkos lett 2 Vasárnapról hétfőre virradó éjjel egy lerobbant autóra bukkant egy rendőrjárőr az Egyesült Államokbeli Kentucky állam Boone megyéjében. Két férfi téblábolt a kocsi mellett, ám miután nem kértek segítséget, a rendőrök tovább hajtottak. 

Pár órával később ugyanezt a két férfit a közeli autópálya mellett látták a rendőrök, amint zseblámpával kerestek valamit. Ez már túlságosan gyanús volt, ezért feltartóztatták őket. 
Rendőrautót lopott, majd öngyilkos lett 3
Egyiküket, a 27 éves Joshua A. Grizzellt beültették a járőrkocsi hátsó ülésére, miközben társát, az azonos korú Shane Byrdöt kihallgatták. Grizzell azonban egy óvatlan pillanatban előre mászott a vezetőülésbe, beindította az autót, és elhajtott. A rendőrség nagy erőkkel eredt a nyomába, ám a férfi egy iparterületen, zsákutcába érve elhagyta az autót, magával vitte azonban a benne tárolt, szolgálati sörétes puskát. 
Órákon át folyt a kutatás, míg végül a rendőrök lövést hallottak. Kiderült, hogy Grizzell a néhány száz méterrel északra fekvő főúton (Maher Rd) megpróbált betörni egy házba, ám annak tulajdonosa a levegőbe lőtt és elkergette. “Fogalmam sem volt, hogy fegyver van nála.” – mondta később a férfi, Steve Shields. “Még most is ideges leszek, ha belegondolok, mi történhetett volna.” 
Az incidens segített a rendőrségnek behatárolni Grizzell tartózkodási helyét. A menekülő férfi egy szennyvízelvezető csatornában húzta meg magát, és amikor megérkeztek a kommandósok, mellkason lőtte magát a rendőrségi fegyverrel. A sérültet helikopter szállította kórházba, állapotáról nem nyilatkoznak. 
Egyelőre nem tudni, miért volt kint késő éjjel az utcán a két gyanúsított. A letartóztatásban lévő Shane Byrd ellen kábítószer négyrendbeli birtoklása miatt emeltek vádat.