Hetain Patel brit művész fogott egy rendkívül egyszerű Fordot, és a garázsában, saját kezűleg készítette el belőle a képregényekből, mesékből és filmekből jól ismert Transformer robotot.
Íme a falusi Transformer 1
Íme a falusi Transformer 2

Íme a falusi Transformer

Íme a falusi Transformer

Íme a falusi Transformer 7
Íme a falusi Transformer 8
Íme a falusi Transformer 9
Íme a falusi Transformer 10
Fotó megosztása:
Íme a falusi Transformer 11
A szobor “kifaragása” három hónapig tartott, és minden egyes mozzanatát rögzítették kamerára, amit gyorsítva fel is raktak az Internetre. 
A készítő saját személyiségére szabta a furcsa pózban guggoló acélszobrot, és szándékosan választotta alapnak az 1988-as Ford Fiestát, hiszen ez volt az első autó, amit vezetett, még 17 évesen. A férfi egyébként indiai bevándorló család tagja, akik Nagy-Britanniába megérkezve próbálnak beilleszkedni a társadalomba. 
Nem tudom ezzel az alkotással sikerül-e beljebb illeszkednie, de az biztos, hogy valamilyen szintű elismerést kivívott magának.
Íme a falusi Transformer 12
A Fiesta hátsó kerekei lettek a Transformer lábai, az ajtók pedig karokká változtak. Patel szerint munkája az identitás, a valóság, a fantázia és az átalakulás kérdését vizsgálja. Ezek a művészek már csak ilyenek, mindenbe próbálnak belemagyarázni valamit, de jól van ez így.
Íme a falusi Transformer 13
A címben szereplő “falusi” jelzőt, a szó legpozitívabb jelentésében értem, hiszen profi munkáról van szó.

Transformers gyorstalpaló

Íme a falusi Transformer 14


A Transformers az amerikai Hasbro és a japán Takara játékgyártó cégek 1984-ban indult, világhírűvé vált franchise-a. A játékok után először a képregény jelent meg, később rajzfilmsorozatot és különálló rajzfilmeket készítettek belőle, a kétezres években pedig egy három részes mozifilm-sorozatot is. A történet olyan földönkívüli robotokról szól, melyek antropoid (emberszabású) alakjuk mellett képesek más (általában jármű-) alakot is felvenni. A képregények és filmek különböző szerzők művei, akik általában nem igyekeznek a cselekményt, szereplőket stb. teljes mértékben összehangolni, így számos történetváltozat és szereplőgárda, úgynevezett kontinuitás alakult ki, melyek csak kisebb-nagyobb részben közösek, ezek együtt alkotják a Transformers ?multiverzumot?.

Az alapfelállás minden sorozatban, kontinuitásban megegyezik: jóságos és gonosz alakváltók harcolnak egymással, a legtöbb történetben pedig a Föld és az emberiség is központi tényezővé válik. A jók frakcióját a legtöbb képregényben, rajzfilmben, filmben és azok magyar szinkronjaiban autobotoknak, hívják, a rosszakét pedig decepticon-oknak, amit magyarul általában álcáknak fordítanak. Néhány – főként japán gyártású – termék, valamint szinkron (így pl. a Transformers: The Movie magyar szinkronjai is) azonban eltérhet ezektől az elnevezési szokásoktól.

Az autobot szónak nincs egyezményes eredeztetése, de kapcsolatban van a robot szóval. A Michael Bay által készített mozifilmsorozatban, valamint a Transformers: Prime című rajzfilmsorozatban az autobot szót mozaikszóként értelmezik, mégpedig az autonóm robot(ikus) organizmus, azaz ?önirányított/független gépi lény? kifejezés összevonásaként. – wikipédia