Játékautót bírságolt meg a rendőrség 1
Játékautót bírságolt meg a rendőrség 2

Játékautót bírságolt meg a rendőrség

Játékautót bírságolt meg a rendőrség

Játékautót bírságolt meg a rendőrség 5
Játékautót bírságolt meg a rendőrség 6
Fotó megosztása:
Gazdátlanul hagyott gépjármű – ez állt azon a hivatalos értesítésen, amelyet kislányai játékautóján talált a Utah állambeli American Forkban élő férfi. Először megijedt, hogy gyerekei rossz fát tettek a tűzre, aztán a cetlit tovább olvasva már csak röhögni tudott. A “gépjármű tulajdonosa” rovatba ugyanis annyit írt a jó humorú rendőr: Barbie – egy babarózsaszín elemes kisautóról lévén szó. 

Amikor kikérdezte a lányokat, kiderült, mi történt: előző este sokáig játszottak a dzsippel, de aztán lemerült az akkumulátor, így hát ott hagyták a garázs előtt, és más móka után néztek. Az autó aztán valahogy kigurulhatott a járdára, itt talált rá a rendőrjárőr az elhagyott gyermekjátékra. 
“Szeretnénk, ha az itt élők éreznék, hogy kollégáink jelen vannak, figyelnek, gondoskodnak a biztonságukról” – kommentálta az esetet a helyi rendőrség vezetője. “Más esetben a szabálytalanul parkoló járműveket elvontatnák, ezúttal kivételt tettünk.” 
A meglepett apuka valóban nagyra értékelte a gesztust, különös tekintettel arra, hogy az intézkedő járőrök voltak olyan kedvesek üresen hagyni a bírság összege rovatot: alighanem porszívózással és rendrakással fognak majd bűnhődni az ifjú ámokfutók.