A “MagicofRahat” Youtube-felhasználó arról vált híressé a videómegosztón, hogy különböző módszerekkel veri át az embereket. Ezúttal gyorséttermek autós kiszolgálóiba hajtott be úgy, hogy csontváznak álcázta magát. Az átverés nagyon profin kivitelezett, a csontváz még mozogni is tud és ezzel halálra rémiszti az alkalmazottak nagy részét. 
Nem kizárt, hogy a készítő enyhén utalni szeretett volna arra a vélekedésre, hogy a gyorsételek alattomosan pusztítják a szervezetet, amibe akár bele is halhatunk. 

Nem szeretnék álszent lenni, én is legalább annyi szemét kaját eszem, mint bármelyik átlagember, és azzal is tisztában vagyok, hogy ezek az ételek korántsem egészségesek. A gyorséttermekben engedélyezni kellene, hogy koleszterincsökkentő gyógyszerrel együtt árulják a hamburgert és a sült krumplit, így a azonnal semlegesíthetnénk az ilyen ételek káros hatását. 
Sajnos más megoldást nem nagyon látok, hiszen leszoktatni az emberiséget a gyorséttermek látogatásáról már lehetetlen feladat, mégpedig azért, mert a gyorsétel (junk food) egyszerűen a köztünk és közte lévő biokémia miatt vonzó számunkra. Például a csokoládé elfogyasztása után eufóriát érzünk, ami a kábítószer hatáshoz hasonlatosan azt üzeni az agynak, szerezzen még magának egy második és talán egy harmadik darabot is. 
Ez az eufória egyértelműen kellemes, és dopamin előállítására sarkallja az agyat. Egy váratlan étel okozta élvezet működését azzal lehet magyarázni, hogy a dopamin beférkőzi magát az agy sejtjeibe, egy folyamatos emlékképet alakít ki arról, mi is juttatott minket ehhez az örömhöz. Ez az, amiért ezt az élményt újra és újra át akarjuk élni.