Vannak, akiket űz az újítási hajlam. Holdkomp-hálószoba, nitrogénes processzor-hűtés, egyedi haj, egyedi festés. Akiknek ezen hajlama keveredik az autók szeretetével, azokból lesznek az átépítés megszállottjai, és tucattermékekből varázsolnak egyedülálló gépeket. Ez részben köszönhető az ismeretterjesztő csatornákon csokorban nézhető autós műsoroknak is. 
Golfok, Astrák, Focusok állnak minden sarkon, unja is már a nézelődő szem ezeket formákat, észre sem nagyon vesszük, ha elhalad mellettünk egy ilyen, szóval nem árt, ha van bennük egy kis csavar, kreativitás szülte új részlet. Igen, ezekben az esetekben maximálisan értem a tuningot (már ha igényes munkáról van szó), de tegye a szívére a kezét, aki nekiállna egy Peugeot 406-nak, hogy egy Ferrari F430 limuzint készítsen belőle! 
Ferrari limuzin egy Peugeot-ból? 3
Az ukrán “Vip-Lim” cég nem sajnálta a Pininfarina által tervezett és gyártott, az 1990-es évek egyik legszebb kupéját, a 406-ost szétvágni, és elkészítettek belőle egy nem akármilyen limuzint. A kilencvenes években gyakran emlegették a szegény ember Ferrarijának a francia kupét, hiszen dizájnra és stílusra hasonló ötleteken alapult, így a limót építő cég az F430-as modell képére alkotta egyedi, sokszemélyes autóját. 
Ferrari limuzin egy Peugeot-ból? 4
Ahogy az a képekből is kitűnik, az eredmény pazar lett, igazán igényes munka. Csak a beavatottak tudnák megmondani ránézésre, hogy nem egy valódi Ferrari F430-at daraboltak szét, hogy létrehozzák ezt a limuzint. 
Ferrari limuzin egy Peugeot-ból? 5
Ferrari limuzin egy Peugeot-ból? 6
A belső pedig ízlés kérdése, egy alkoholmámoros legény- vagy lánybúcsúhoz tökéletes helyszín, de az esküvőmre már lehet, hogy nem ezt választanám.
Ferrari limuzin egy Peugeot-ból? 7

Az más kérdés persze, hogy meddig maradhat fenn ez a járgány, hiszen a Ferrari köztudottan fellép a másolatok ellen, sőt egy korábbi – valóban Ferrarin alapuló – limuzinról is eltávolíttatták a jeleket feliratokat, amelyek az olasz gyárra utaltak.