Úgy tűnhet, hogy a sárga daru épp az autós vásárlók kiszolgálásra szolgáló sávban haladt, hogy vegyen egy finom sajtburgert, de ekkora gép azért jócskán túllóg a magassághatáron, így ezt a feltevést szerintem elvethetjük. De akkor mi történt? 
A darus ezúttal nem azért állt be az étterem mellé, mert az éhség hajtotta, egyszerűen egy új hűtőegységet emelt a tetőre, mikor hirtelen megbillent és rádőlt az épületre. Az eset az angliai Consett városában történt pénteken. A vásárlók legnagyobb problémája az volt, hogy elzárta a daru az autós kiszolgáló részleget. Maga a gyorsétterem benti része nyitva volt, mikor felborult a hatalmas gépezet, de szerencsére senki nem sérült meg.
Daru zuhant a gyorsétteremre 3
A 41 éves Brett Cooper, aki látta az esetet, így nyilatkozott: “Azt nem láttam pontosan, hogy sikerült-e a helyére tenni a hűtőt mielőtt a felborult a daru, de az biztos, hogy most már nincs jó helyen, és egy másik emelőgépre lesz szükség, hogy ezt kiszedjék innen.” 
Daru zuhant a gyorsétteremre 4
Daru zuhant a gyorsétteremre 5
Az étteremlánc szóvivője elmondta, hogy az étterem mindaddig zárva marad amíg helyre nem állítják a kárt, és a legfontosabb számukra, hogy senkinek nem esett baja a szerencsétlen incidens miatt.