Jó érzés lehet, ha meg tudod magadnak venni azt az autót, ami eddig csak egy kép volt a pénztárcádban. Az pedig főleg kellemesen simogatja a férfiember egóját, ha az utcán minden szempár ránk szegeződik és ámulva néznek több percen keresztül utánunk, mert mondjuk egy Aventadorral laposkúszásban suhanunk végig a városon. 
Azonban a videóban szereplő autók tulajdonosainak sokáig nem kellett várniuk, hogy feltörjék a sastojást, mert otthon a palotájuk alatt annyi olaj van, hogy egész tengerek ökológiáját el lehetne pusztítani vele.  Ezek a gazdag családok mostanában előszeretettel töltik az idejüket Londonban, fene tudja miért, és a méregdrága autójukat is hozzák, hogy azokkal villogjanak a városban. 
Ezzel tulajdonképpen nem is lenne gond, de ők valami pofátlan módon csinálják. Nézzétek meg. 
Van pár ember, akinek tetszik, de a legtöbb londoninak már tele van a hócipője a kipufogók géppuska-ropogásával, amit a V12-es, 6,5 literes, 700 lóerős erőforrások gerjesztenek. 
A szemfülesek észrevehették, hogy újra feltűnik a videóban a bársonnyal borított Ferrari és több luxusautó is. Jó kis környék lehet.