A postás szakma, valljuk be őszintén, nem a világ legérdekesebb munkája. Könnyedén belefásul az ember, ha csak egész nap küldeményeket szállít egyik helyről a másikra, még akkor is, ha nem mezei bringásként űzi a szakmát, hanem autós postafutár. 
Pat, a postás úgy gondolta, hogy egy picit feldobja a hétvégéit és megépítette a világ leggyorsabb postakocsiját, igaz csak miniatűr változatban.
A plázákban lévő pici pénzbedobós gyerekbolondítókra hasonlító dragster a pályán egy vérengző fenevad. Aki ki meri hívni egy gyorsulási versenyre, annak bizony alaposan fel kell kötnie a gatyót, különben bukja a lóvét vagy a forgalmit, esetleg mindkettőt.
A világ leggyorsabb postakocsija 3
A kasztni alatt egy 500 köbcentis Husqvarna egyhengeres motor lapul, hatfokozatú sebességváltóval házasítva, egyedi építésű rendszer porlaszt nitrogént a hengerekbe. Hátul pedig fékezőernyő segíti a lassulást. 
A világ leggyorsabb postakocsija 4
Kicsi autóhoz kis kerék jár, így 5 colos versenyabroncsokkal van felszerelve a mini postakocsi, aminek a súlya összesen 155 kilogramm. A negyedmérföldes sprintet 12 másodperc alatt teljesíti, a 100-ra gyorsulás pedig 3,3 másodpercbe kerül, ami jobb mint a 611 lóerős Porsche 911 GT2 értéke.
Ebben a videóban épp egy Mustangot aláz meg, de nagyon. A látvány elég mókás, viszont az ellenfél tuti nem röhögött.