Úgy tűnik az angol diákok élete király. Bár egyes magyar felsőoktatási intézményekben sem kell megszakadni, de a most következő fiatal igen jól mutatja milyen a rettenet mély dögunalom. Azért nem teljesen, mert művészetről van ám itt szó. 
Jack Kirby minden nap leküldött néhány Budweiser sört és nagy valószínűséggel a haverokat is levámolta. Így összesen 5000 sörösdoboz jött össze, amit ügyesen kalapálva, hajtogatva épített magának egy életnagyságú 1965-ös Mustangot ábrázoló “szobrot”. Sör és autó, a mondanivaló a kozmikus ellentét lehet, a jin és jang, ahogy egymásba fonódik, vagy valami hasonló. Hősünk jól járt hangyaszorgalmú sörözésével, hiszen a Bud egy eredeti Mustanggal jutalmazta a reklámot és a fáradozást. 
Viszont nem ez az egyetlen példa, hogy az Egyesült Királyságban művészetet tanulni jó. Lauren Porter 22 évesen úgy döntött diplomamunkaként köt egy Ferrari F355-est. 10 hónap és 12 mérföldnyi pamutszál felhasználásával készült el a gyalogosbarát karosszéria. Sok barát és rokon is segített a munkában, még a Ferrari logók is kézi hímzéssel készültek.