Mindig unalmas sportnak tartottam a golfot, egyedül az vonz benne, hogy a kis golfautókkal szívesen gurulnék le-fel a pályán. Még otthonra is jó lenne egy ilyen, boltba szaladgálni vagy kijárni vele horgászni. De a videón szereplő még jobban felpiszkálta a fantáziámat.
Igen, ez egy nem mindennapi golfautó. Ezzel úgy szántanánk fel a szépen nyírt pázsitot, mint kezdő biliárdozó a filcet. A motor, ami ebben az aranyos négykerekűben duruzsol egy 200 lóerős, 1999-es Suzuki Hayabus blokk, ami a gyárilag 40 km/órás végsebességet 160-ra varázsolja. Nagyobb sebességre is képes lenne a jármű, de abban a testhelyzetben, ahogyan ülünk a vezetőülésben, már nagyon nem lenne biztonságos. Ennek az erőnek az úton tartásában Hooiser verseny abroncsok, és a gyárinál kétszer nagyobb hűtött féktárcsák segítenek. 
Mivel Floridában nincs szabályozva a bukósisak használat és az ilyen fajta járműveket legálisan lehet használni közúton is, így semmi akadálya annak, hogy a tulajdonos házaspár néha elmenjen egy-két körre. De ha a van egy kis eszük, soha nem használják sisak nélkül a járgányt.