Az interneten leggyorsabban terjedő videók között dobogós helyen vannak a különböző autós balesetek, közvetlenül a cuki kiskutyák és mókásan kacagó kisbabák mögött. 
Nincs mit szépíteni, az emberi természet már csak ilyen, a legjobb öröm a káröröm alapon faljuk ezeket a videókat, vagy sokkoljuk magunkat, ha egy durvább esetet látunk. Azt hiszem találtam egy pár olyan videót, ami még ebben az ingerküszöbünket a föld körüli pályára állító világban is elállítja a lélegzetet egy másodpercre, és mégis happy end a vége. 
Íme az első, egy Ford Fiesta rally gép, a két héttel ezelőtti finnországi Ouninpohja futamról. A landolás szinte tökéletes, én 10 pontot adnék rá. 
Következő videó helyszíne egy drift verseny, a pilóta Diego Saito, aki bemutatja, hogyan is kell egy ugratásból indítani a tökéletes driftet. 
Az évszám 2010, a török WRC futamon mutatott be Alexander Saluk egy brutális ugratást. A földet érés után szépen halad tovább, de a bal első futóművet lehetséges, hogy picit utána kellett állítani. 
Az előzés leglátványosabb módját választotta a pilóta, szó szerint átugratta az előtte lévő autót és folytatta a versenyt. 
Valószínűleg minden gyermek álmát valósította meg Tanner Foust, aki egy életnagyságú Hot Wheels pályáról rugaszkodott el és 101 métert haladt levegőben.