Lamborghini Aventador, 100 millió forint. Egy rózsaszín Gukki pulóver, 56 000 forint. Az érzés, mikor a rendőrség lefoglalja az autót, mert nincs rajta biztosítás, és mindezt végignézik a szomszédok, na az felbecsülhetetlen. 
Ez a tipikus este annak, hogy mindegy mennyire vagy gazdag és, hogy az autód ára többet ér, mint egy ház, ha valamit nem találnak rendben a brit rendőrök, nincs kecmec kihúznak a kocsiból és az autót elvontatják a telepre.
100 milliós Aventadort vittek el a rendőrök 3
Az akció csütörtökön történt London egyik belvárosi kerületében, mikor igazoltatás céljából leintették a sárga Lamborghinit és kérték a papírokat. Mivel a tulaj nem tudott olyan iratokat felmutatni, amely igazolta volna, hogy van biztosítás az autón, a rendőrök nem sokat vacakoltak, hívtak egy trélert és pikk-pakk elszállították az autót. 
Valóságos tömeg gyűlt össze az utcán, hogy végignézzék az igen csak kellemetlen esetet. A rendőrség szóvivője elmondta, hogy letartóztatás nem történt, de az autó bizony az intézkedő szerveknél fog maradni. 
100 milliós Aventadort vittek el a rendőrök 4
Bizony ez nem számít egyedi esetnek, ugyanis a város megelégelte, hogy London a kőgazdag arabok egyik kedvenc játszóterévé vált. A nyarat előszeretettel tölti rengeteg közel-keleti az angol fővárosban, és természetesen nem Mini Morrissal közlekednek. Ilyenkor magukkal hozzák kedvenc játékszereiket, a méregdrága sportautókat, hogy a szűk utcákon hörögtessék az 5-600 lóerős motorokat.
Ez magában még nem akkora baj, csakhogy Londonban él még 12,5 millió ember, akik közül páran nem nézik annyira jó szemmel a mérhetetlen vagyon efféle megnyilvánulását. Ezen helyzet visszaszorítására, hozták létre a Cubo névre hallgató műveleti csoportot, akik ezekre az autókra vadásznak, és ha valamit nem találnak teljes mértékbe rendben, már viszik is a járművet. 
A Cubo nem csak Londonban, hanem számos nagy metropoliszban működik már, és sikerrel végzik a munkájukat. Bizony nagyon elkelne a csoport működése Magyarországon is, hogy lecsapjanak a különböző adókötelezettségek alól kibújó, külföldi rendszámos madarakra.