A maranellói Ferrari múzeum látogatói a kutyusokat klasszikus Ferrari kennelekben hagyhatják, míg odabent gyönyörködnek az autókban.
Hétfőn debütáltak a stílusos ketrecek a múzeumnál, amiket ikonikus tűzpiros maranellói vasak ihlettek. A kennelekben még lámpák és kormány is van, így a kutyák igazi Ferrari utasként érezhetik magukat.
Ahol még a kutyák is Ferrariban ülnek 1
Ahol még a kutyák is Ferrariban ülnek 2

Ahol még a kutyák is Ferrariban ülnek

Ahol még a kutyák is Ferrariban ülnek

Ahol még a kutyák is Ferrariban ülnek 5
Ahol még a kutyák is Ferrariban ülnek 6
Fotó megosztása:
Ahol még a kutyák is Ferrariban ülnek 7
Bármilyen méretű ebek elférnek a luxus kutyaházban, hiszen a közepestől egészen az extra nagy méretig készítettek megőrzőket, hogy ne legyen diszkriminálva egy kutya sem a mérete miatt. Eddig a Ferrari nem fordított sok figyelmet az állatbarátok felé, de szeretnék ezt a jövőben megváltoztatni és ez az első lépés a sorban. 
Ahol még a kutyák is Ferrariban ülnek 8
Nem úgy, mint a Subaru, akik már több reklámmal is kedveztek a márka és a kutyák szerelmeseinek, és a facebookon is van egy “Mond meg milyen kutyád van és megmondjuk milyen Subaru illik hozzád” alkalmazásuk.
Egyre több autógyár tartja rajta a szemét a házi kedvenc barátok táborán, hiszen 1960-óta 67 millióról 164 millióra emelkedett – csak Amerikában – az otthonokban élő kisállatok száma, és mivel mindenki próbálja magával vinni az autóban a kedvencét, a gyártók nem kerülheti ki őket, és számolniuk kell ezzel a ténnyel.