Durván áron alul eladó az egyike a pár darab Mercedes-Benz CW311-nek. Az autó periszkóppal is fel van szerelve, hogy könnyebb legyen a tolatás, ugyanis szabad szemmel kilátni hátul, szinte lehetetlen. 
Potom háromszáz millió forintos áron juthatunk hozzá ehhez az ultra ritka klasszikushoz egy németországi kereskedésben, ami ahhoz képest, hogy prototípusról beszélünk nagyon kedvező összeg ezért az autóért. Nevét a 0,311-es légellenállási tényezőnek köszönheti.
A periszkóp alapfelszereltség 3
A tény, hogy egy prototípusról van szó, azt sejteti számunkra, hogy egészen biztos megkímélt állapotban van az eredetileg a Ford GT40 riválisának szánt modell. Mai szemmel nézve is igen impozánsak a technikai jellemzői, ugyanis 5,6 literes V8-as duruzsol a motorháztető alatt, ami 400 lóerő leadására képes és egészen 300 kilométer/órára tudja felgyorsítani a CW311-est. A százat 5 másodperc alatt éri el.
A periszkóp alapfelszereltség 4
 Ezek a járművek iszonyatosan ritkának számítanak még saját hazájukban is, ezért nem lepne meg az sem, ha ez az 1 millió eurós összeg a CW311 prototípus alapjaira épített, sorozatgyártású Isdera Imperator árcédulájára lenne felvésve, amikből szintén csak pár tucatot gyártottak. 
A periszkóp alapfelszereltség 5
Akinek sikerül megvásárolnia ezen az áron ezt a ritka kincset, az örülhet majd, mint majom a farkának, hiszen befektetésnek sem utolsó. Azonban mindenképpen megérdemelné, hogy sokkal magasabb áron álljon a kirakatban ez a korát meghaladó dizájnnal rendelkező, 1978-as szupersportautó.