Minden évben ugyanaz a nóta, a tél jön, a felkészületlen autósok pedig az árokban, vagy az Interneten kötnek ki. Mintha tavasszal egy semmirekellő manó törölné ki a memóriájukat, olyan váratlanul éri őket a közlekedést nehezítő fehér lepel.

Botlásaikon természetesen ér nevetni, ezért összeszedtük az idei szezon első hóval viaskodó autósait. Első versenyzőnk már az elindulással gondba került, a nagy erőkkel rohamozó égi áldás eltemette a család Chevy Camaróját. Sebaj, nem kell lapát, majd kijön erőből, gondolta a srác, de apu bölcsen filmre vette a próbálkozást. Az eredmény borítékolható, a hátsókerékhajtású izomautó nem Audi Quattro, így a kiállásból nevetséges küszködés lett.


A második videóban valószínűleg a téli abroncsok hiánya okozott galibát, ilyen lejtőn nem szabadna így csúszni, hajtson bárhol az autó. (Meredekebb domboldalon végrehajtott tesztünkben első-hátsó-összkerékhajtású autók mérkőztek meg hasonló helyzetben, és ott, ha nehézségek árán, de mindegyik helytállt.)


Az utolsó felvétel végkifejlete már komolyabb, több autón roppan a karosszéria, törik a fényszóró. A kiváltó ok talán egy már meglévő baleset volt, a koccanó autók elállták az utat, és a fentről érkezők már nem tudtak megállni.


Szeretne hasonló videókat látni Facebook-on? Csatlakozzon oldalunkhoz most!