Egy autópályán hihetetlen tempóban haladó bringás laza manőverekkel rázza le az őt üldöző rendőrjárőrt

Egy autópályán hihetetlen tempóban haladó bringás laza manőverekkel rázza le az őt üldöző rendőrjárőrt

 A bringások mindig szeretik bizonyítani, hogy az általuk választott közlekedési módszer a legjobb. Egészséges, környezetbarát, és városban elég gyors is. Ezekkel az érvekkel vitatkozni nem lehet, de az autópályát azért illene kihagyni a képletből, ott még a gránitkemény vádlival tekerőknek sincs keresnivalójuk.

Nem így gondolta mindezt egy cseh bringás, aki furgonok mögött a szélárnyékot kihasználva tepert a D1-es autópályán. Miután a rendőrök észrevették, a félrehúzódás helyett lázas menekülésbe kezdett, és Chuck Norrist megszégyenítő módon rázta le a fakabátokat.

Annyira vicces sztori, hogy a nagy csodálkozás miatt nem is figyelünk a részletekre. Pedig a részletek elárulják, hogy ez csak egy jól megkomponált vírusvideó. A láthatóan utólagosan rákevert képzaj és a kamera grafikája árulkodó jel, főleg, hogy láttunk már cseh járőrtől belsőkamerás felvételt, és az ilyen volt.

Feltételezve, hogy a rendőrség nem használt többféle képrögzítő rendszert, ez elég bizonyítéknak tűnik. Mindezek mellett még akad pár apróság, a rádióban senki sem nyugtázza az elhangzottakat, maga a tempó is hihetetlen, főleg a furgon mögül kibújva, és csodák csodája, a misztikus kerékpárosnak már rajongói oldala is van a Facebookon.

Tudni akarod mennyi autód valós fogyasztása? A Vezess.hu online autós naplója megadja a választ!