Ennek a témának nehéz nekifogni. Mert tudom, sokan szeretnek csak úgy kedvtelésből, hobbiból zenélni. Ami régebben megmaradt volna a haverok szórakoztatásának, és sohasem szabadul ki egy külvárosi pince falai közül, de ma, a Youtube korában már minden videó terjed akár a bozóttűz.


Így nyilván nem lenne igazságok ócsárolni, hiszen tény, nem kötelező hallgatni. Én mégis belegázoltam az amatőr autós zenék mély mocsarába, és összehoztam egy listát, a kommentelés lehetőségét nektek, olvasóknak meghagyva. (Mert ízlések és pofonok, és különben sem akarok 150 hosszászólast arról, hogy csak akkor kritizáljak, ha jobbat csinálok:).

A kutatás során fontos felfedezést tettem még, miszerint a rapzenével próbálkozók szinte kötelezően kiizzadnak egy a tuningoláshoz, illegális utcai versenyekhez köthető számot, bármennyire is gagyira sikerül. Ennek oka számomra rejtély, egy tisztességes gengszterrappert már kiröhögnek, ha nem rajong az illegális versenyekért? Költői kérdés volt, lássuk inkább a súlyos darabokkal teletűzdelt ötösfogatot!

5. Mr. Riko – Vadorzók éjszakája


4. Mood Project – Egy régi szerelem


3. Saber ft. Greez – Benz!ngőzMost elhagyjuk az emészthető kategóriát, az első kettőhöz készítsetek elő fésűt vagy hajkefét, az égnek meredt hajak lesimítására.

2. Grandmasta Pete – Mérés


1. Joci és Lölös – Ötös BÉEMWÉÉ ESEL MERCÉDESZ