Az autótervező alkalmazások egyre népszerűbbek napjainkban. Természetesen nem saját autók tervezésére van lehetőség, hanem egy-egy modell külsejét, színeit szabhatjuk saját szájízünk szerint. Főképp a luxusautógyártók élnek ezzel a lehetőséggel. Már online dönthetünk milyen legyen a Recaro sportülések varrása vadiúj Ferrarinkban, de ugyanígy kiválaszthatjuk jövőbeli Mclarenünk színárnyalatát is.

Ebből a jó buliból a Bugatti sem maradhatott ki. Igaz nem volt nehéz feladat az egyke Veyron-ra megírni a programot, ebből kifolyólag nem is végeztek félmunkát. Az autó szinte összes paraméterét megszabhatjuk, a visszapillantó tükör árnyalatától a levegőbeömlőn át egészen a felni tónusáig. Jobb mint egy óvodásoknak szóló színezőkönyv. (Erre a linkre kattintva kipróbálható!)

A Vezess.hu színvilágát nekem a fent látható darabbal sikerült kifejezni, a megrendelést viszont anyagi okokból későbbre halasztjuk. Mellesleg, ha hiszitek ha nem hasonló funkciót a mi oldalunk is tud, ez az Új Autó Kereső. Itt bármelyik ma Magyarországon kapható autót kikeverhetitek magatoknak, egyedi felszereltségi szinttel, tokkal-vonóval, aktuális árral egyetemben. Ha új autóról álmodoztok és a Bugattit már meguntátok, érdemes ezzel is tenni egy próbát!