Már nem sokat kell aludni és megnyit a Ferrari élménypark! Fanatikus rajongók, itt az ideje útitervet készíteni, Abu Dzabi nem a szomszédban van!

Már nem sokat kell aludni és megnyit a Ferrari élménypark! Fanatikus rajongók, itt az ideje útitervet készíteni, Abu Dzabi nem a szomszédban van!

Még jó hogy nem a gobelinkészítés a dúsgazdag arabok kedvenc hobbija. Most sokmilliárdos falvédőparkban, hímzett hullámvasutakon száguldhatnánk. Szerencsére egész másért rajonganak a kaftános olajcsászárok. A Ferrariért. Ezért csinálnak egy gigantikus élményparkot az ágaskodó lovacska tiszteletére. Több ízben írtunk már az ott fellelhető csodákról, amit csak kósza rajzokon és rövid videókon láttunk, ám lassan kész a park, és hamarosan kinyitja kapuit a látogatók előtt.

Október 27. a hivatalos dátum, felnőtteknek 12 ezer forint, fiatalkorú Ferrari rajongóknak pedig 9 ezer forintért adnak alap belépőt (A gyerek kategóriát magasságra adják, 150 centiméter alatt kedvezményes a jegy, alacsony növésűek előnyben). Aki többre vágyik, annak a terülj terülj asztalkámmal megspékelt jegyet kínálják, 20 ezer körüli áron.

Igaz ez még csak előzetes, nyálcsorgató kapunyitó, teljes gőzzel decemberben indul be a sivatagi Ferrari parádé. Fránya Abu Dzabi cefetül messze van, pedig nem vészes a beugró, egy felkapott egynyári popsztár koncertjéért kérnek ennyit, ahol hiába villan a formás popsi és tökéletes a háttértánc, nincs 1.7 G-s gyorsulás, és 240 km/h-s száguldás, 20.800 lóerővel támogatva.