Tim Cotterill, nem az a fajta aki kis tétet dob be az élet pókerasztalára. Ha álom, akkor All in! Trike-ot, azaz háromkerekű motorkerékpárt akart, 1000 lóerővel. A Kaliforniába szakadt angol Tim nem tudta elfeledni harminc éve dédelgetett elképzelését, így a The Blastolene Brothers motorépítő céghez kopogott ötletével. Ők pedig rábólintottak az 1225 kilogrammos, több mint öt méter hosszú V8-as HEMI motorral szerelt szörny megépítésére.

Az utcai rakéta legnagyobb problémáját az irányítás jelentette, egy bonyolult kormányzási mechanizmussal sikerült összehozni a dupla első kereket a pár méterrel odébb lévő vezetővel. 23 próbálkozás után működött és nem is volt szabad elsietni a dolgot, hiszen a kompresszoros bestia papíron 320 km/h végsebességre képes. Ami a teljes szélvédelem híján egy keskeny sámlin ülve pár centire az aszfalttól nem lehet utolsó érzés.

Tim csak 250 km/h-ig merészkedett el, de mindenre felkészülve még fékező ernyőt is csomagolt a gépre, nehogy gond legyen a lassítással. Amíg csak képek voltak, annyira nem esett le az áll, a szupertrike-tól, de a most feltöltött kisfilm beindította a birtoklási vágyat. Nem tudom hogy, milyen módon, de megnézve a felvételeket, egyszer erre fel kell ülni, és nekifeszülve a sivatagi szélnek fel kell falni pár mérföld kaliforniai aszfaltot. Őrült és használhatatlan, de stílusa az van, és mivel az nagyon erős talán más már nem is igen számít.