Anthony Graber nevével sokat dolgoznak a google algoritmusok. Egyszerű mindennapi motoros, az a magát tökösnek tartó fajta, aki szeret kétszáz fölött egy kerékkel száguldozni közúton, majd az erről készült videót büszkén feltenni a netre. Láttunk már sok példát, igen tragikus következményei vannak az ilyen felelőtlen magatartásnak. Tény, bünti jár érte, de ha egy autójából kiszálló fegyveres rendőr azonosítás nélkül ripakodik ránk, hogy szálljunk le a motorról, mert ez nem vízipisztoly, bizonyára mi is bepöccennénk,  érezvén a rendőri túlkapás keserű illatát a levegőben.

Hősünk is így gondolta, és bosszúból felrakta a történtekről készült videót a Youtube-ra. Pár nap múlva a rend éber őrei elkobozták az összes számítástechnikai eszközét, kameráját, és keményen felelősségre vonták a történtekért. No nem a gyorshajtásért, hanem magáért a videó feltöltésért.

Mivel Maryland állam törvényei szerint hiába volt közterületen, jogtalanul filmezte le az intézkedést, és még jogtalanabbul töltötte fel mindezt a világhálóra. Ezért egy csinos kis pert kapott a nyakába, amiből, ha védője rosszul csavarja a szót akár öt év börtön is kikerekedhet.

Az ügy legnagyobb érdekessége, hogy a rendőr agresszív magatartását meg sem említették…