Még zsenge fejjel nem értettem a Renault Thaliákon, Suzuki Igniseken feltűnő krómcsíkokat. Egyszerűen nem állt össze, erre valaki pénzt áldoz, vagy van valami vicces április elsejei extra lista amin be lehet jelölni ezt az opciót? Mert értem én, hogy a cél az exkluzív megjelenés, meg a víájjpíí életérzés, de ha már telik egy 328-as BMW-re, könyörgöm, akkor miért???

Ha van olyan szótár ahol definiálják a rossz ízlés kifejezést, ez az autó lesz az illusztráció. Sokáig nem is ajánlott nézni a fotókat, mert heveny rosszullétet okozhat. A tengernyi krómcsík mellet még a kopoltyúk és beömlőnyílások fogták meg az egyszeri bömös tulajdonost. Mercedes SLR, BMW Z4 szellőzők teszik teljesebbé a képet, plusz majd egy tucat antenna. Nem akarok gonosznak tűnni az okok firtatását illetően, de szerintem elég csak a rendszámra rápillantani, máris érthető ez a naprendszerből kilógó ízlésficam.

Ha már mindenáron csíkok, lehetne stílusosan, bátran nyúlni témáért, akár egy kultikus Sci-fi filmhez is, a Tronhoz. Mert ezen a pórul járt bajor gépen legalább annyi kusza vonal van mint egy nyomtatott áramkörön.