Az 1985-ben alapított francia PGO Automobiles fáradhatatlanul állítja elő veterán tematikájú, egyedi sportkocsijait. Legújabb alkotása a Cevennes modellen alapuló Coastline, amelyet a luxusjachtok mintájára alakítottak ki. 

A legendás Porsche 356-ra hajazó Coastline magától értetődően kék fényezést kapott, motorházfedelén és fejtámláin teakfa betétek virítanak, a vászontető pedig legfeljebb a napsütéstől véd, a széltől biztos nem. 
Az utastérben is visszatér a teakfa-motívum, a kormánykereket Alcantara borítja, akárcsak az üléseket, a sebességváltó gombját és a kézifékkart, mindezt a viharban is remekül látható narancsszínű cérnával hímezték. 
A műszaki részletek majdhogynem érdektelenek, legalábbis a gyártó nem tartotta fontosnak, hogy közölje azokat, ezért feltételezzük, hogy azok érdemben nem változtak a tavaly bemutatott Cevennes modellhez képest. Az előző MINI Cooper 184 lóerős, 1,6 literes turbómotorjához ezúttal hatfokozatú automata sebességváltó került a kocsiba, és felárért (na de mihez képest?) sportkipufogó, valamint sportfutómű is rendelhető.