A Párizsi Autószalonon a francia autógyártók igyekeznek kitenni magukért. A Citroën idén bemutatja az új C4-est, illetve az autó prémiumvariánsát, a DS4-et. A két világújdonság mellett kisebb hangsúlyt kap ugyan, de felfrissül a C4 Picasso is.


Az eredetileg 2006 végén (hosszú), illetve 2007 elején (rövid) bemutatott modellek a jövőben még inkább hasonlatosak lesznek egymáshoz. Mindkettő a rövid variáns módosított lökhárítóját kapja, amelyen ezentúl több a fényezett rész, ugyanakkor LED-es nappali menetfénnyel is felruházták.

Emellett a fényszórókban fehér színűek az irányjelzők, hátul pedig a lökhárító újul meg kissé. Amellett, hogy két új, 17 colos könnyűfém keréktárcsával bővül a kínálat, a beszámoló szerint új kormánykerék kerül a kocsiba, bár a képekről mi nemigen látjuk a különbséget a korábbihoz képest.

Lényegében nem változik a jármű motorkínálata, de várhatóan az 1,6-os dízel továbbfejlesztett, két lóerővel izmosabb változata kerül az autókba. Emellett 2,0 literes dízel, illetve 1,6-os turbós benzinessel készül még a típus.