Lehetetlen keveset fogyasztani egy V8-as kompresszoros sportautóval? Tényleg mögé kell kötni egy benzinkutat, ha az embernek futja rá? A Teletank sorozatunk legújabb részének szereplője egy olyan sportautó, ami a régi iskola szerint épült. A Jaguar F-Type-hoz hasonló modellekből már kevés szerepel a piacon. Hangja letaglózó, ereje fantasztikus a vezethetőségéről pedig csak olyan szavakkal lehet beszélni, ami után nyakig úsznánk a nyálban.

De az örök kérdés ennél az autónál is felmerült. Mennyit eszik? Nem kérdés, hogy sokat, de vajon tényleg sok az, amit egy 5,0 literes kompresszoros kér a mindennapokban? Ezen a szinten már nem illik, vagy nem szokás nézni, mennyit fogyasztanak az autók, de reálisan nézve az, amit az F-Type produkált az erő, élmény, presztízsértékkel együtt nézve messze nem tűnik soknak. 450 lóerős üvöltő V8, összkerékhajtás, és a brit autóépítészet modern lecsengése a Teletankban!

Tarts velünk! Ez a Teletank, a Vezess fogyasztásmérő sorozata. Ha megmutatnád az autódat, ami lehetetlenül sokat eszik, vagy éppen benzinpárán is elketyeg, írj nekünk a teletank@vezess.hu e-mail-címre!