A Ford meginvitált bennünket Los Angelesbe, hogy velük együtt örvendezzünk egy igazi fából vaskarika, az elektromos Mustang-szabadidőautó leleplezése kapcsán. Örvendeztem is, amennyire lehetett, de azért meg kell mondjam, van még mit emészteni ezen a téridőt megremegtető paradigmaváltáson, amit a Ford Mustang Mach-E jelent.

Pedig tényleg orkánná erősödnek lassan ezek az új időt hozó elektromos szelek. Hogy mennyire tolja a vihar a klasszikus V8-tól a villamosított jövő felé az egész amerikai autóipart, remekül érzékelhető volt a Los Angeles-i Autószalon több más standján, amelyeket szintén a Ford vendégeként látogathattunk végig. Sajnos az első sajtónap délelőttje állt csak a rendelkezésemre a bámészkodásra, így jó néhány premierről lemaradtam és a veteránszekcióba is csak egy mexikói ajtónálló válla felett kukkanthattam be egy pillanatra, de azért lefotóztam, amit csak lehetett. Kedves Vezess-olvasók – fogadjátok szeretettel ezt a százvalahány képet és a hozzájuk tartozó képaláírásokat Amerikai egyik legjelentősebb éves autós eseményéről, az L.A. Auto Show-ról!

Száz-egynéhány kép a Los Angeles Auto Show-ról 1

A jelenkori amerikai autópiaci helyzetre jól jellemző már az is, ahogy a kiállítási központ fogadja a látogatókat: egy óriási Kia-reklámplakát

Linkek az LA Auto Show fontosabb premiereiről írt részletes anyagainkhoz:

Lexus LC500 Convertible
Ford Mustang Mach-E
Hyundai Vision T
Karma SC2
Toyota RAV-4 Plug-In