Egy (pláne két) Rolls-Royce birtoklása, még ha csak átmeneti is ez a bőség, túl sok boldogság ahhoz, hogy ne osszuk meg másokkal is. Először egy telekocsi-szolgáltatásban próbáltunk útitársakat szerezni, de valószínűleg senki nem hitte el, hogy Rollsszal mehet Budapestről Kecskemétre, így utasok nélkül indultunk el Szófia felé.
De nem volt ez így jó. Valakit, akinek talán autója sincs, mindenképp be szerettünk volna ültetni a Ghost hátsó ülésére. Így hát Kecskeméten, mielőtt elindultunk volna Kecel felé (megnézni egy Rolls-Royce-hajtóművel szerelt vadászgépet, cikk hamarosan!), megálltunk a buszpályaudvaron, utasokra vadászni.
Először idős nénikkel próbálkoztunk, de csapatba verődve elhajtottak bennünket: nem bíznak senkiben, különben is, az újságíró a “legnagyobb zsivány”, és biztos, hogy nem ingyen akarjuk őket elvinni, mert semmi nincs ingyen. Nos, a nénik megszívták. Ellenben két bátor úr olyan élményt kapott, amelyet nem sokan Magyarországon: Rolls-Royce-taxi vitte el őket Kecskemétről Soltra, naná, hogy van videó:

Mi ez a Rolls-izé?

Az úgy van, hogy kaptunk két Rolls-Royce-ot Budapesten: nesztek, itt a kulcs, lécci vigyétek el őket Szófiába, köszi! És most megyünk.   Röviden ennyi, a részletek ebben a cikkben olvashatók. A cikkeket az útról ebbe a rovatba gyűjtjük. Jó szórakozást!

Kíváncsi vagy mit szóltak a Bosnyák téren a két Rolls-Royce-hoz? Akkor nézd meg ezt a videót is! A többi Rolls-túrás anyagunkat itt találod!