Aki ma autót tart fenn hazánkban, igazi bűvész. Zsebéből nyomtalanul tűnik el a pénz. Sajnos nem körmönfont trükk, titkos zseb és láthatatlan zsinór áll a jelenség mögött. A kiadások folyamatosan nőnek, az üzemanyag és szervizköltség egyre komolyabb terhet ró a költségvetésünkre.

Ez nem az a pillanat, mikor homokba dughatjuk a fejünket. Pedig sokan ezt teszik, inkább elfordítják tekintetüket a töltőoszlopon pörgő számok láttán, és költenek annyit, amennyit, hosszútávon nem néznek szembe a konkrét számokkal. Amiről nem tudunk, az nem fáj, alapon inkább elkerülik a költségek követését, és ezzel eldobják a spórolás esélyét. Pedig a költségek pontos feljegyzése, naplózása értékes információ, könnyen rámutathat arra, hogy szerelőt, kutat, vagy házastársat kellene cserélnünk.

De ugyan ki akar hosszú, fárasztó napok végén táblázatokat töltögetni? A fanatikus könyvelőkön kívül valószínűleg senki. Pont ezért ötöltük ki a Vezess.hu kellemesen hasznos szolgáltatását, a Szervizkönyvet. A sokak által használt szolgáltatás fő célja, hogy az említett fanatikus könyvelőkön kívül másnak is lehetőséget adjon a költségek egyszerű, hasznos naplózására.

Hogyan?

A Szervizkönyv legnagyobb előnye, hogy bárhol, bármikor használhatjuk, csak az internetelérés feltétel.  Nem kell gyűrött számlákkal hazaérve a gép előtt pötyögni, a megfelelő mobiltelefonnal már a tankolás, szerviz helyszínen megírhatjuk bejegyzésünket.

Ha körültekintően, jól tervezetten autózunk nem csekély összeget spórolhatunk meg. Ebben segít a Szervizkönyv

Ha körültekintően, jól tervezetten autózunk nem csekély összeget spórolhatunk meg. Ebben segít a Szervizkönyv

Ha körültekintően, jól tervezetten autózunk nem csekély összeget spórolhatunk meg. Ebben segít a Szervizkönyv


A regisztráció egyszerű, a Szervizkönyv adatbázisa a legtöbb ma futó típust ismeri, így a saját autós naplóhoz vezető út csak pár rövid kattintás erejéig tart. Naplónk igazi ütőkártyája a közösség erejében rejlik. Nem csak magunknak gyűjthetjük a tankoláskor, szervizekben szerzett tapasztalatokat, autóstársaink is hasznos tippeket kapnak ez által. Cserébe mi is bármikor kérdezhetünk, érdeklődhetünk, melyik kúton a legfinomabb a kávé és legolcsóbb a tankolás. Mindezt a kor hívó szavának megfelelve, akár rögtön Facebookon keresztül. A szervizkönyv mindezek mellett memóriánkat is kíméli, hiszen minden fontos dátum, határidő közeledtéről időben figyelmeztet, ha úgy kívánjuk.

Miért éri meg?

1. Valós fogyasztási adat – Itt nincs apelláta, ha tankolásainkat folyamatosan naplózzuk, reális értéket kapunk autónk fogyasztásától.

2. Figyelmeztetés határidőkre – Nincs kellemetlenebb annál, ha a rohanó mókuskerékben elfelejtkezünk a műszaki vizsgáról, biztosításról, lejáró jogosítványról. Megelőzésképp a beállításoknak megfelelően a szervizkönyv mindig figyelmeztet a közelgő határidőkre, így felkészülten várhatjuk azokat.

3. Könnyebb autóeladás – A folyamatos naplózás, a hiteles kilométerszám és szervizelés bizonyítéka hasznos érv lehet, mikor az autó eladósorba kerül. A bejegyzések alapján kirajzolódó szerviztörténet meggyőző érv lehet az alkudozó vevő számára.

Itt nincs kivétel, bármi jöhet ami gurul, sőt kifejezetten örülünk az igazi csodabogaraknak!

Itt nincs kivétel, bármi jöhet ami gurul, sőt kifejezetten örülünk az igazi csodabogaraknak!

Itt nincs kivétel, bármi jöhet ami gurul, sőt kifejezetten örülünk az igazi csodabogaraknak!


4. Tippek a többiektől – Könnyen lehet, hogy nem ismerjük a környékünkön előforduló legolcsóbb töltőállomást, mások viszont igen, és ezt meg is osztják az üzenőfalon.  Egy ilyen elcsípett információ is jelentős megtakarítást jelenthet, mivel köztudott, hogy a kutak árképzésében akár 25-30 forintos különbség is lehet literenként. A tankolás mellett a szervizköltségeken lehet a legkomolyabb összeget spórolni, a jó szerelők híre pedig  az elégedett kuncsaftok útján terjed igazán. Ezen információk áramlásának nyújt országos fórumot a vezess.hu szervizkönyv szolgáltatása.

Rendelje meg most, ingyen!

Kopasz késárusok a tévé képernyőn most dobnák be az ingyenes filéző szettet, mint extra ajándékot. Szerencsére ilyen koszos marketing trükkökre nincs szükség, hiszen a Szervizkönyv teljesen ingyenes (taps!). Kipróbálása semmilyen kockázattal nem jár, sőt nagyszerűségét világszerte elismert fiktív karakterek bizonyítják.

Lesheti, a kis bajszos diktátor mikor állok elé jelenteni. Nézze meg az Interneten!

Lesheti, a kis bajszos diktátor mikor állok elé jelenteni. Nézze meg az Interneten!

A híres magánnyomozó Thomas Magnum véleménye: “Higgins, Higgins és megint csak Higgins. Ő az oka mindennek. Mindig ott figyel árgus szemekkel, mikor viszem vagy hozom a Ferrarit. Mindig ott figyel árgus szemekkel, mikor viszem vagy hozom a Ferrarit. Állandóan jelentenem kell, hány mérföldet tettem meg a szigeteken és mennyit fogyasztott a Ferrari 308 GTS.  Már szinte az őrületbe kergetett, mire megtaláltam a megoldást. Ez pedig nem volt más, mint a Szervizkönyv! Lesheti, a kis bajszos diktátor mikor állok elé jelenteni. Nézze meg az Interneten!

Így már nyugodtan üldözhetem a rossz arcú gengsztereket, és farolhatok félig a fűre állva, a költségeket mobilról küldöm a szervizkönyvbe, Higgi bébi pedig sasolhatja a monitoron. Szerencsére így hamarabb tudja meg, ha esetleg két-három golyó eltalálta az olasz vasat, így mire hazaérek, lehiggad kissé, és nem akar középkori lovagkarddal felnégyelni.”

Egy másik elégedett felhasználó, Michael Knight  méltatása: “Eredetileg Devon beszélt rá, hogy nézzem meg a Szervizkönyvet. Feleslegesnek gondoltam, pajtival röhögtünk is a vén nagyfőnökön, de mivel legutóbb három tehenet ütöttünk el mikor SPM fokozatban bohóckodunk egy szombati viszkikóla parti után, inkább nem akartam ellenkezni.

Ahogy belevetettük magunkat rájöttünk, Devonnak csak akad sütnivalója, hasznos kis program ez. Már jegyezzük, mikor mekkorát ugrattunk Turbó fokozatban, és hogy mennyibe kerültek a K.A.R.R-al vívott csata javításai. Bonnie se bujkál már végeláthatatlan táblázatokat a kamion végében gubbasztva, a szervizkönyvet bárhonnan eléri az új mobiljáról, nincs géphez kötve, ha a költségek naplózásáról  van szó. Ennek kiváltképp örülök, mert így könnyebben hívtam el vacsorázni, és gondolom, sejtitek mi lett a vége, mikor kibuggyant mellkasom férfias dzsungele.”

Fogadja meg ön is a tévedhetetlen filmes karakterek tanácsát, és az első lendületet kihasználva indítsa el most saját Szervizkönyvét!