Eljössz velünk moziba? 1

Eljössz velünk moziba?

Ki volt az egyik főszereplője a 2001-ben bemutatott Halálos iramban című filmnek, aki néhány percre a Tokiói hajszában is felbukkan?
Vin Diesel
Robin Williams
Jim Carrey
Hogy hívják azokat a különleges autóversenyeket, melyek nagy szerepet kapnak a filmben?
Swift
Drift
Forma-1
Melyik országban játszódik a film?
Kína
Japán
Oroszország
Név:
Email:

Vetítésünk: 2006. július 25. kedd., 20 óra Palace MOM Park mozi
Sorsolás: 2006. július 20. csütörtök

A filmről:

Sean Boswell igazi kívülálló, fékezhetetlen versenyző az illegális éjszakai hajszák sebességtől izzó alvilágában. Ám amikor forró lesz a talaj az abroncsai alatt, Tokióban állomásozó katonatiszt apjához kénytelen költözni, hogy elkerülje a börtönt.

Az idegen országban aztán még inkább kívülállónak érzi magát a szokatlan szokások és ismeretlen törvények között. Nem kell azonban sok idő, hogy ismét akcióba lendüljön, amikor egy másik amerikai srác, Twinkie bevezeti őt a tiltott driftversenyek világába. Az eddigi, szimpla gyorsulási versenyeket felváltja a gumicsikorgatós, kisodródós műfaj, melyben a gyorsítás és a csúszás kényes egyensúlyát kell tökélyre fejleszteni a hajmeresztő hajtűkanyarokban és szerpentineken.

Első versenyén Sean véletlenül a driftkirályt hívja ki, aki összeköttetésben áll a japán maffiával, a Jakuzával. A vereségnek magas ára van: Sean kénytelen lesz a bűnszövetkezetnek dolgozni…

a videó a hirdetés után indul