Hamarosan bemutatkozik a látványban és motorteljesítményben is ütősebb Boxster, addig azonban be kell érni a vevőknek a sportlégszűrővel és a sportkipufogóval erősített változattal.

Jelenleg még a német közlekedési felügyelet vizsgálja a TechArt által fejlesztett új spoilereket, lökhárítókat, így egyelőre csak felniket lehet rendelni az új Boxsterhez. Felniből azonban van választék, hiszen 17, 18, 19, de akár 20 colos kerekek is kerülhetnek a kis Porschére.

A 20 colos ötküllős csúcsváltozat feketében és ezüstben érhető el, ezek elöl 8.5J X 20, hátul 11J X 20 szélesek. A tervezett motorteljesítménynek megfelelően, ContiSportContact 2 Vmax gumik kerültek a Boxsterre 235/30 ZR 20 illetve 305/25 ZR 20 méretben.

Már eleve a szélesebb gumik is nagyobb kanyarsebességet eredményeztek, de a TechArt új sportfutóműve teszi igazán izgalmassá a Boxstert. 30 milliméterrel kerül alacsonyabbra az új beállításokkal a karosszéria. A sportrugók egyébként a Porsche PSAM (aktív futómű) rendszerével is összehangolhatók.

Az utastér átalakítását már most elvégzi a TechArt, egyedi bőrborítással, különleges színekkel lehet különlegessé tenni az autót. Választhatók alumíniumból pedálok, kézifék és váltókar borítások. A carbon betétek között az irányítást három illetve négyküllős, légzsákos sportkormányokkal vehetjük kézbe.